Lajm i zi! Makina u bënë copa-copa/ Ndërron jetë foshnja shqiptare, tre fëmijë të tjerë janë rëndë

Një ak sident tra fiku ka ndodhur të dielën në Makoc të Prishtinës, ndërsa Po licia e Kosovës ka njoftuar se si pa sojë e aksi dentit ka vd ekur një foshnje gjashtëmuajsh.

Në këtë ak sident janë lën duar tre fëmijë tjerë dhe ngasësja. “Fsh. Makoc, Prishtinë, 15.08.2021 – 15:54. Është raportuar për një aks ident tr afiku në mes të dy automjeteve me ngasës i dyshuari mashkull dhe vi ktima femër kosovarë. Si pasojë e aks identit një foshnje gjashtë muajsh ka ndërruar jetë, ndërsa ngas ësja dhe tre fëmijë të tjerë janë lënduar”.

Të lë nduarit janë dërguar në QKUK për tretman mjekësor, ndërsa trupi i pa jetë iu është dorëzuar familjarëve për ceremoni të var rimit.