Lajm pikëllimi/ Nuk arrite të regjistrosh fakultetin, Kovidi-19 të ndërpreu ëndrrat rinore

Nga Xhemil Daci
LAJM PIKËLLUES: Po,Shkëlzen po,nuk arrite të regjistrosh fakultetin,dhe të keshë indeksin si bashkmoshatarët tu.Kovidi-19,të ndërpreu ēndrat rinore…Malli pēr Ty,ua thau lotët në sy,prindërve,vëllaut dhe gjith neve që pa masë të deshëm dhe pa masë do na mungosh…

P O R O S I:
XENI,e dijmë cdo të porositje:
-Që të më mbani gjatë mend në kujdesën tuaj,Ju bashkëmoshatarët e mij,kjo që mua më ndodhi,kjo që u shkaktova dhimbje të papērballueshme të dashurve të mij,mos të ju ndodhë edhe Juve…Ky virus,”K-19″ është i pamëshirshēm edhe ndaj moshatarëve sic isha edhe unë,sic jeni edhe ju nē vazhdim.Rrita,zhvillimi,ëndrrat e mija,sot u ndërprenë…
Andaj:
JU LUS,K E N I K U J D E S !
Shkëlzen Halili