Lajme urgjente Bota po dëshmon sot mrekullinë e Zotit, tre vajza uzbeke nuk flasin

Lajme urgjente Bota po dëshmon sot mrekullinë e Zotit, tre vajza uzbeke nuk flasin
Shikoni se si ky sheron ataqe nuk mund te flasin. keto do i deshmoni vet ne video
keto 3 vajza nuk deshojn se as nuk flasin , por me intervenim Kuranor dhe me Intervenimin e doktorit ata sherohen plotsisht