Làkurìq në dri.tare, gruaja në Durrës tenton të hìdh.et nga kati i tretë i banesës(Video)

Një grua me së mundje me ndore ka tentuar të vetë hidhet nga kati i tretë i banesës në Durrës.Ngjarja ka ndodhur paraditen e ditës së sotme në lagjen nr.4 në Durrës ku një grua indetiteti i të cilës ende nuk dihet ka dalë e zh veshur laku riq në dritare dhe ka kër cënuar se do të hidhet

Menjëherë në vendngjarje kanë mbërritur forcat e Policisë dhe sipas dëshmive të komshinjve kjo nuk është hera e parë që gruaja ka tentuar të hidhet nga banesa.