Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë para pak çastesh në Tiranë. Ende nuk dihet saktësisht se sa ishte magnituda por lëkundjet ishin të forta dhe zgjatën për disa sekonda