Lushtaku viziton Thaçin dhe Veselin në Hagë: Të fala ju bëjnë çlirimtarët

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sami Lushtaku, ka qëndruar për vizitë në Hagë ku i ka takuar ish-presidentin Hashim Thaçi ish-kryetarin e Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli. dhe ish krerët e tjerë të lartë të UÇK-së.

Lushtaku ka postuar një fotografi para Gjykatës së Hagës së bashku me flamurin me llogon e Ushtrisë Çlirimtare.

“Të fala nga Çlirimtarët”.