Makinat u bënë copa-copa/ Raportohet lajmi i zi se tre emigrantë kanë humbur jetën

Tre emigrantë hum bën je tën dhe katër persona u pl agosën rëndë në një ak sident automobilistik që ndodhi të premten pasdite në kryqëzimin e Nea Bafra në Serres, Greqi.

Sipas mediave greke ak sidenti ndodhi pas një përplas jeje të madhe të dy automjeteve, njëra prej të cilave po transportonte emigrantët.

Të pla gosurit u transportuan me ambulanca të EKAB në spitale. Në të njëjtin vend pati një ak sident me makinë me dy emigrantë të vd ekur më 4 qershor.