Mbani lotët! I ati u nda nga jeta, vogëlushi vë kokën mbi pllakën e v arrit dhe të prek në shpirt

Një grua ka ndarë në rrjet pamje ku djali i saj i vogël këndon sipër gurit të va rrit të të atit

33-vjeçari, Darren Langton, ka ndërruar jetë në mënyrë të papritur për shkaqe që ende nuk dihen në shtëpinë e tij në Dorchester, Dorset Langton ndërroi jetë vetëm tre ditë pasi djali i tij Harvey mbushi një vjeç.

Nëna e vogëlushit është munduar ta mbajë kujtimin e bashkëshortit të gjallë duke e vizituar çdo të dielë vendin ku ai prehet. Bashkë me të vjen edhe i vogli Harvey.Duke mos e kuptuar se çfarë është var ri, dyvjeçari, preferon t’i “tregojë” babait të tij lodrat e tij të preferuara.Pamjet prekëse tregojnë djalin e vogël që shtrihet në gurin e gdhendur duke luajtur me makinat e tij lodra dhe duke kënduar ‘bye bye Daddy’ në mënyrë të përsëritur.