Me kë nga djemtë do përputhej po t’i jepej mundësia? Antonela habit me përgjigjen e saj!

Antonela Berisha ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram, ku është shprehur shumë e zhgënjyer nga të gjithë djemtë e “Përputhen”.

“Nëse do të jepej mundësia të bashkoheshe me ndonjërin nga “Përputhen”, kush do të ishte?”, është pyetur ajo. Antonela ka treguar se tani që i ka njohur më mirë, nuk do të dilte me asnjërin. Ish-konkurrentja ka shprehur pendim për rëndësinë që iu ka dhënë gjatë kohës së emisionit, duke theksuar se deklarata e saj nuk është vetëm për Mevlanin.

“Tash që i njoh mirë, asnjëri. Biles jam penduar që iu kam dhënë aq rëndësi disa personave që nuk e kanë merituar fare dhe nuk e kam vetëm për Mevlanin”, ka shkruar ajo.