Me lot nsy…Baba i 16-vjeçares ta rrëqeth shpirtin: Lutuni të gjithë Zotit që vajza ime të shërohet dhe jetojë!

Të prekur janë edhe moshat e reja. Vajza 16-vjeçare e Kevin Swearingen, Charlee është i nfektuar me v irusin k orona. Gjendja e saj shëndetësore nuk është e mirë

Të prekur janë edhe moshat e reja. Vajza 16-vjeçare e Kevin Swearingen, Charlee është infektuar. Gjendja e saj shëndetësore nuk është e mirë. Babai i saj ka mundur ta shoh dhe ka publikuar një foto pranë saj nga spitali dhe ka shkuar: Lutuni të gjithë për vajzën time që të sh/pëtojë. U për gjërohem lutuni të gjithë, lutuni Zotit që vajza ime të shpëtojë”. Vajza e tij vuan edhe nga një sëmundje tjetër dhe mjekët nuk kanë dhënë shumë shpresa për të.