Më të veshur se sot binduni që kurrë nuk e keni parë vajzën e Lutës

Lotina Haziri tashmë është e njohur si një nga femra më provokuese të instagramit.

Ajo zakonisht vë në pah asetet e saj të bollshme e sidomos gjoksin bombastik

Përveç gjoksit Lotina shpesh herë i provokon followrsat e saj me gjuhën jashtë dhe buzët lartë.

Ndërsa sot ka habitur teksa shfaqet e veshur dhe duke mos pro.vokuar.