‘Më vdίq shoqja, u dσgj në spital!’ këngëtarja shqiptare qan live në emision

Vajza e Arif Zyberit në intervistën e saj tregon mes lotësh se si shoqja e saj humbi jetën në spitalin ku ndodhi ngjarja në Tetovë.

Shoqja ime ka patur nënën në atë spitalin e kobshëm të d jegur mbrëmë në Tetovë.

Dhe ajo nga pamundësia për t’a nxjerrë nënën jashtë, është d jegur së bashku me nënën.