”Mendoja se Zoti më ka mallkuar”/ Vajza kthen dhimbjen në forcë jep mesazhin e madh për të gjithë

Mahogany Geter, e cila vuan nga një hendikep i veçantë fizik, nuk e ka pasur gjithmonë të lehtë. E lindur me një limfedemë të lindur parësore, sëmundje e cila bën që një këmbë e saj të jetë më e madhe se tjetra.

Në shkollë atë e tallnin shumë, por ajo nuk e ka fare problem këtë tani. Ajo vuajti nga limfedema menjëherë pas lindjes. Mjekët vunë re se këmba e saj e majtë ishte më e fryrë se këmba e djathtë dhe ia than menjëherë nënës së saj.

Ata gjithashtu e mësuan atë se mënyra e vetme për të marrë lehtësim nga kjo gjendje ishte përmes fizioterapisë dhe masazhit të ku llimit limf atik.

“Nëna ime ishte shumë e shqetësuar kur u diagnostikova, vetëm qante. Si fëmijë, nuk u ndjeva kurrë bukur, kisha prirjen të mendoja se Zoti më kishte m allkuar. U ndjeva e shëmtuar, kam qarë shumë herë kur kam qenë vetëm.”

Tani ajo nuk e ka më problem dhe madje ka shumë pasion të dalë në fotografi dhe do të bëhet edhe modele për të treguar se të gjithë janë të bukur.