Mërgimtari për Valon Sylën: Unë e di që kur blej patika, eci…

Ergim Xhakmani, Fisnik Kicaj, Endri Vrella e Arsim Hoti janë katër shokë të pandashëm të cilët jetojnë në Gjermani por tash e disa javë kanë ardhur në Kosovë.

Por, edhe pse punojnë dhe studiojnë në Gjermani, kënga dhe vallja shqipe nuk mungojnë asnjëherë në ambientet ku ata janë prezent.

Për emisionin “Natë Vere” në T7 ata thonë se edhe kur janë në orar të punës ata vallëzojnë shpesh herë.

Ndër të tjera, ata iu kundërpërgjigjën edhe deklaratave të gazetarit Valon Syla.

“Unë e di që kur blej patika, eci normal”, tha njëri nga shokët.

Se çfarë ka thënë më shumë për gazetarin Valon Syla,