Merr mijëra euro në dasma? Këngëtarja shqiptare: Jetoj në shtëpi me qira

Këngëtarja Blerina Balili për Ora Verore i është ëprgjigju zërave se këngëtarët marri shuma të mëdha parash nëpër dasma dhe evenimente ku janë të ftuar. Ajo u shpreh ëpr moderatorin Ronaldo Sharka se jeton me qira dhe nuk e ka për turp ta thotë. “Kush i merr këto më qafsh? Unë jam me shtëpi me qira, po të ishte kështu do isha bose si të të tjerët

Unë kam vite që jetoj em qira dhe nuk e kam as për turp, as për gjë. Rrit fëmijët emi, bëj punën time. Puna nuk është turp, dhe t’i thuash nuk është turp,” u shpreh këngëtarja.