Mësοi se υajzα nuk ishte e υir*gjër, bαbai merr vendimin “drαstik” ndaj saj…

Një vajzë e re e quajtur Dania Andrea ten/toi “t’ia mba/thte për të keryer marrëd.hënie”

natën me të dashurin, por bëri ga/bimin e madh duke ia dërguar gab/imisht babait mesazhet.

Ai vendosi që të merrte një masë ndësh/kuese dhe për më tepër postoi në rrjetet sociale bisedën, që kjo të shërbejë si shembull për të gjithë të tjerët.

Prit ta zërë babin gjumi dhe kalo pastaj për mua.

Dhe unë kam shumë dëshirë”, ishte ky mesazhi që ajo donte t’ia dërgonte të dashurit, por përfundoi duke ia dërguar babait.

Andrea, ça dreqin po thua? Kush do vijë për ty? Për çfarë ke dëshirë?”, ia kthen i ati.

Vajza i thotë se do t’ia dërgonte një shoku, por në këtë moment i ati i tregon dhu/ratën që

kishte për të në ditëlindje. Ishte një iPhone, të cilin ai e hedh në tualet dhe i thotë se do të anulojë festën.