Mesazhi i Merkelit i qartë: Burgosja e krerëve politik te Shqiptarët ose populli i burgosur gjith jetën

Bundestagu gjerman prëvëlon kokat e kor rupsionit të politikës dhe drejtësisë, me këtë klasë politike nuk ka integrim dhe shpresë, shqiptarët duhet të zgjohen, kërkohen arrestime dhe konfiskimi i pasurive të kor rupsionit, kushtet nuk pranohen nga Rama, Berisha, Meta, Basha dhe MonikQëndrimi zyrtar i Bundestagut gjerman për çështjen e negociatave ka për vëluar krerët e krimit dhe kor rupsionit të politikës shqiptare, të cilët janë përgjegjësit e vetëm për de gr adimin e Shqipërisë, rr ënimin e shqiptarëve, vje dhjen e buxh etit, pla çk itjet.

Dr0gën dhe bollkimin e integrimit të vendit në Bashkimin Evropian. Me anë të projektrezolutës të grupeve parlamentare të partive të koalicionit CDU/CSU dhe SPD, Angela Merkel u ka dhënë një mesazh të qartë shqiptarëve se, me këtë klasë politike të kor ruptuar, inkr iminuar, antikom bëtare dhe pe rve rse, nuk mund të ketë bisedime për të pranuar Shqipërinë në Bashkimin Evropian.