Mevlani flet për borxhin që e akuzoi Shqipja: ‘I dhashë 200 euro, ja cfarë më tha’

Mevlan Shaba i ftuar në ‘Glamour Zone’ sqaroi dhe historinë e lekëve borxh që e akuzoi Shqipe Hysenaj. Mevlani tregoi se Shqipja i kishte kërkuar ta bënte protagoniste të klipit të tij dhe ai kishte pranuar duke e paguar.

Mevlan Shaba: Dua ta sqaroj njëhere e mirë këtë histori. Nuk i kam marr lekë xhepi borxh. Ajo ka qenë pjesë e klipit tim ‘Love Story’. Që kur e dëgjoi këtë këngë për herë të parë në grim më tha se dëshironte të ishte pjesë dhe këmbëngulte. I thashë që do ta paguaja njësoj me vajzën tjetër, se Shqipja nuk është më e mirë. Kur përfundoi klipi, e mora me makinë dhe e dërgova në shtëpi.

Kemi qenë poshtë pallatit të saj kur i dhashë 200 euro dhe më tha: Jo, nuk të marr lekë unë ty.

Rregullohemi herë tjetër bashkë. Pastaj si duket më mori inat se thash unë publikisht qe kërkoi vetë Shqipja të ishte pjesë e klipit dhe filloi të hapi fjalë sikur i kam lekë borxh.