‘Mezi marr frуmë,’ aktorja e njohur në gjendje të rëndë pas infektimit: Edhe pse jam vakѕinuar..

Aktorja e njohur Melissa Joan Hart është infektuar me Co vid 19. Aktorja 45-vjeçare ndau lajmin nëpërmjet një videoje në Instagram, duke thënë se mund të ishte infektuar nga një prej fëmijëve të saj.

Gjendja e saj duket e rënduar sidomos në frymëmarrje.

‘Unë kam Co vid-19. Jam vak sinuar dhe jam prekur nga virusi. Është shumë keq. Po më rëndon në gjoks, është e vështirë të marr frymë. Një nga fëmijët e mi, mendoj se e ka deri më tani. Po lutem që të tjerët të jenë mirë.’-tha aktorja.

Urojmë që për artisten gjendja të përmirësohet sa më shpejt dhe ti rikthehet aktiviteteve të përditshme.