Milaim Zeka: Hashim Thaçi e ka marrë karrigën para ndërkombëtarëve me i ra më karrigë, Vuciqit

Gazetari dhe publicisti, Milaim Zeka ka thënë se ish presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi në prani të ndërkombëtarëve e ka suImuar fizikisht presidentin serb, Alaksander Vuciq.

Ai tha se ish-presidenti Thaçi kishte marrë karrigën që ta godiste liderin e Serbisë.

“A e ke ti këtë informacion, Vuçiqi dhe Hashim Thaçi kanë pasur aq përpIasje, saqë në një moment Hashim Thaçi e ka marrë karrigën para ndërkombëtarëve me i ra më karrigë, Vuciqit. Pra, Thaçi e ka sulmu fizikisht presidentin serb. Kanë pasur përplasje fizike Thaçi me Vuçiqin. Por, ai nuk ka dalë para gazetarëve me thanë se kesh t’u ja lujtë nanën”, ka thënë Zeka në një emision televiziv në ATV.