Mjeku popullor që ngriti 176 persona nga karroca, Haliti: Vetëm sklĕrozën nuk shëroj, kam pacientë doktorë

Muje Haliti është tashmë një emër i njohur në trojet shqip.tare. Ai është mjek popullor nga Kosova, që ka ngritur nga karroca plot 176 persona!

Në një lidhje me Skype për “ABC e Mëng.jesit”, doktori tha se gji.thçka e realizon vetëm me duart e tij dhe disa kavanozë.

Haliti u shpreh se pacientët e tij janë edhe mjekë dhe prej 37 vjetësh të gjithë ata që ka kuruar kanë pasur rezultat.

“Pacientët që nuk i shë.roj dot, i kthej, për shembull skle rozën nuk e shëroj dot. Të tjerat i shëroj të gjitha.

Janë kavanozë të përga.titur në mënyrë spec.iale për atë punë. Këtë mjeshtri e kam mësuar nga lindja. Mami im e ka mësuar dhe e kemi t.raditë familjarë.

Nuk kam dikë në familje që mund t’ia përcjell. Unë kam lexuar më tepër se çdo neurolog në Ballkan. Kam gati 37 vjet gati që e ushtroj këtë profesion.

Kam pacient edhe shumë mjekë, gati 2-3 mijë mjekë. Edhe mbas opera cioneve më vijnë mua dhe kanë rezultat. Kam pasur një rast që nuk kam menduar se do e bëja, por zoti më ka shpëtuar”, tha mjeku.