Modestia e Presidentit Erdogan, në ditën e tretë të ramazanit ben iftar në një familje të varfër (VIDEO)

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan ishin mysafirë të Ersin Kılıçaslan dhe familjes së tij, që jetonin në lagjen Ümraniye, gjatë agjërimit të tretë të Ramazanit. shiko pamjet me posht