Momenti kur 69 vjeçarin e lëshon zemra në sexhde, po e falte taravinë

Një moment fatal është kapur nga kamerat e një xhamie në Turqi.

69 vjeçari, Selahattin Özcan po kryente namazin e taravisë në xhaminë e Sinopit kur pësoi sulm në zemër.

Përkeqësimi i gjendjes së tij u pa nga xhemati që ishte afër tij dhe u intervenua, por që turku nuk arriti të mbijetojë sulmin në zemër.