Momenti kur policen serbe e nokauton shitësja ambulante që po e shtynte t’i largonte gjërat (Video)

Një ngjarje e paparë ka ndodhur në tregun e Beogradit ku një shitëse godet policen dhe më pas largohet nga vendi i ngjarjes.

Në media qarkulloi edhe video e këtij momenti, që tregon se policja për një kohë të gjatë nuk ka mundur të ngrihet pas goditjes që mori, transmeton Reporteri.net.

Deri te ngjarja siç raportohet erdhi pasi policja komunale i kërkoi shitëses të largohej nga tregu.

Siç shihet në pamje shitësja iu përgjigj se ka fëmijë për të mbajtur dhe nuk mund ta bëjë. Kur gjërat u përkeqësuan, siç shihet në video, shitësja eskalon duke e goditur policën.

Raportohet se më pas ajo u arrestua.