Morën kredi në bankë për të bërë fëmijë, Zoti i dha trinjake, rrëfimi prekës i dy prindërve (Pamje)

Kjo është historia emocionuese e ciftit Enver dhe Etleva Zinës. Ata janë të martuar prej 15 vitesh, por vetëm së fundmi janë bekuar me ardhjen në jetë të tre fëmijëve trinjakëve Amel, Mabel dhe Elsian

Përmes lotëve ata treguan për emisionin “ Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus momentet emocionuese të plotësimit të ëndrrës së tyre të kahershme.

“Kemi pritur shumë, kurrë nuk i humbem shpresat… Na është dashur të marrim kredi për të bërë fertilizimin In Vitro pasi nuk i kemi patur mundësitë ekonomike më parë”, u shpreh mes emocionesh Etleva, e cila 5 muajt e fundit të shtatëzanisë i ka kaluar pranë spitalit pasi kishte komplikacione.

“Deri tani paskemi jetuar një jetë boshe, pa kuptim, pa një motiv, me zor e prisnim por nuk e kishim menduar asnjëherë se çfarë gëzimi do të ishte. I mbaj në duar dhe ende nuk më bësohet që janë të mitë”, vijon Etleva.

Megjithëse janë prej një kohe të gjatë të papunë e ndërkohë që duhet të mendojnë për të ushqyer tre vogëlushët e tyre, ata duhet të shlyejnë edhe kredinë që morën në bankë.