Morën peng dhe përdh.unuan 17-vjeçaren, gjykata merr vendimin përfundimtar. Dënim me 220 vite burg

11 burra që u shpallën fajtor për për. dhu. ni m in e një 17-vjeçareje, janë dënuar secili me 20 vjet burg, edhe pse kjo ngjarje shkaktoi zemërim të gjerë në Marok dhe vende të tjera të botës

Kadija Okkarou ishte rrëmbyer dhe shitur te një bandë që e për dh un on .te dhe bënte me forcë tatuazhe në trupin e minorenes, para se ta dërgonin në shtëpinë e familjes pas dy muajsh.

Okkarou, me guxim të rrallë tregoi detaje të abuzimeve, duke thënë se anëtarët e bandës së rrezikshme e kishin pë..rdh.unu. ar dhe torturuar për dy muaj.

Si shumë vajza të moshës së saj, Khadija la shkollën në moshën 12-vjeçare, pasi familja e saj nuk mund t’i përballonte shpenzimet.