Mos e besoni po deshët, por kjo veshje e Tayna kushton plot 1000 euro

Tayna është një nga këngëtaret më të dashura nga publiku dhe kjo ka bërë që ajo të ketë shumë koncerte gjatë verës. Si pasojë edhe fitimet kanë qenë të shumta.

Në këtë mënyrë, Tayna ka filluar të kushtojë një kujdes maksimal edhe pamjes së jashtme. Ajo shfaqet gjithmonë e më shumë e kuruar.

Së fundmi, bukuroshja ka shpenzuar në total 875 euro vetëm për një veshje. Ndonëse sportive, Tayna duket mjaft seksi edhe këtë herë.