Mos e besoni po deshët! Por ky imazh parashikon saktë çdo të ndodhë 3 ditët që vijnë

Ky test do t’ju ndihmojë të kuptoni saktësinë e rrugës së zgjedhur dhe gjithashtu do t’ju japë këshilla, të cilat shpirti juaj ka nevojë në këtë kohë. Zgjidhni një ditar dhe lexoni mesazhin tuaj.

Ditari n. 1:
Mesazhi juaj: “Dorëzoju jetës” / Duhet ta pranoni jetën tuaj dhe të mos i rez istoni dëshirave të vërteta të ze mrës suaj. Me shpresë dhe guxim, dorëzojuni jetës tuaj. Nuk ka asgjë për t’u fri kësuar, sepse tani ju keni një shans të madh, dhe ndoshta i vetmi, që të jeni kush jeni vërtet!
Sa herë keni kërkuar falje për veten për të mos bërë diçka? Dhe sa shpesh jeni mb ytur me shpresën se diçka e pabesueshme ndodh dhe ju tro ndit? Natyrisht, në thelb kupton se një shpërblim i tillë mund të merret vetëm duke zbatuar përpjekjet. Por ndonjëherë ju ende shpresoni të keni një shans.

Shpirti juaj e di saktësisht atë që ju nevojitet dhe çfarë doni të bëni. Secili prej nesh erdhi në këtë botë për të shijuar jetën, kështu që bëjeni atë! Sapo të filloni të lëvizni në drejtimin tuaj, do të shihni pothuajse menjëherë se si jeta juaj do të fillojë të luajë me ngjyra të reja të shkëlqyera.

Ditari n. 2:
Mesazhi juaj: “Rritja e vetëbesimit” / Ju meritoni të gjithë të mirat në jetë, jo më pak se kushdo tjetër. Vëmendje, respekt, dashuri dhe sukses. Momenti më i mirë ka arritur të çlirojë vetëdijen tuaj nga kufijtë që pe ngojnë lumturinë tuaj.

Ditari n. 3:
Mesazhi juaj: “Adresimi i zva rritjes” / E nëse, për shkak të pavendosmërisë ose fri kës, ju keni një tendencë të shtyni rregullisht diçka për “më vonë”, është koha për të elim inuar këtë zakon të padobishëm. Ju gab imisht mund të shtyni për më vonë të gjitha gjërat e mira që mund të ndodhin për ju që tani.

Vlen të fillohet me përmbushjen e plotë të një detyre të veçantë. Gradualisht do të mësoni të përfundoni të gjitha detyrat. Së bashku me këtë aftësi, ju do të merrni një nivel më të lartë besimi.

Ditari n. 4:
Mesazhi juaj: “Kam nevojë për dashuri” / Hmmm! Tani më shumë se kurrë jeni gati të doni. Gjithashtu, ju pëlqen të jepni dashurinë tuaj. Është koha për të pastruar mendjen tuaj ndaj qëndrimeve dhe modeleve neg ative, të çliruar nga fri ka që pen gojnë hapjen e ze mrës suaj.
E kaluara duhet të lihet në të kaluarën dhe nëse jeni në gjendje të nxirrni përvojën nga ajo që po ndodh me ju, atëherë është një shenjë e mirë. Gjithësia dëgjon mendimet tuaja në çdo kohë, edhe kur beson se jeni vetëm me veten tuaj.
Nëse mendimet tuaja drejtohen nga fri ka, atëherë nuk do të merrni rezultatin e dëshiruar. Pra, hapni ze mrën tuaj për të përmbushur ndjenjat e reja, imagjinoni veten në krahët e një personi të denjë për dashurinë tuaj.