Mrekulli e ZOTIT.. / Çifti kosovar. bëhen prindër për herë të parë pas 20 vitesh. martesë

Ëndrrat të cilat bëhen realitet në spitalin Amerikan Kosovë.

Zonja Fatime Drenovci, në moshën 45 vjeçare bëhet nënë për herë të parë pas 20 vitesh martesë.

Në shumë institucione të tjera shëndetesore çiftit të bashkëshortëve nuk i kanë dhënë shpresë por ekipi i mjekëve të mrekullueshem obsteter gjinekolog me në krye Dr. Göksu Göç e bënë ëndrrën realitet.Bebes dhe familjes i urojmë jetë të gjatë dhe të lumtur.