Mrekulli e ZOTIT..Uji i fshatit Baicë me veti shëruese: Nëse e pini këtë ujë nuk do të keni më probleme me lukth

Jo shumë larg qytetit të Lipjanit, gjendet fshati Baicë i cili ka një burim të pazakontë të ujit, shkruan Gazeta Metro.

Ky fshat i cili konsiderohet si njëri nga më të bukurit e vendit ka edhe një burim të pazakontë. Uji që rrjedhë nga shkëmbinjtë e maleve të këtij fshati nuk është vetëm një ujë i thjeshtë. Madje për të marrë një shishe nga ajo, qindra qytetarë nga mbarë Kosova, brenda ditës e vizitojnë këtë burim.

Arsyeja kryesore e kësaj është se ky burim përveçse është pikë freskuese e fshatarëve në muajt e verës, ajo ka edhe efekt shërues.

Sipas pretendimeve, ata të cilët e pinë këtë ujë nuk do të kenë më probleme me lukth, dhe nuk do të preken nga sëmundjet e lëkurës.

Më poshtë keni një kronikë të realizuar vite më parë. /gazetametro.net