Mrekulli nga Turqia, Një person thotë “Allahu Ekber” dy herë dhe shûhet zjàrri (Video)

Në Turqi në disa vendet që kaplûan
zj àrr et duke u përhapur me të madhe në shumë vende,ku ka pasur edhe vd èkje dhe pà nik i madh krijuar tek njerëzit që
gjènden në ato zona të pr èkura nga
zj àrri.

Një person në një video i cili e
përjètoi zj àrrin në Turqi, shihet duke kërkuar ndîhmë prej Zotit, duke thirur emrin e Allahut: Allahu Ekber, Allahu Ekber, që shihet nga pamjet se
zjà rri ishte në flàkë, dhe pas pak filloi të shû hej duke mbetur vetëm tÿ mi. / Monitor.mk

Për më tepër ndiqeni videon KËTU

SHARE