Mrekullia Zotit: Nëse e pini këtë ujë, nuk do të keni më probleme nga këto sëmundje!

Jo shumë larg qytetit të Lipjanit, gjendet fshati Baicë i cili ka një burim të pazakontë të ujit. Ky fshat i cili konsiderohet si njëri nga më të bukurit e vendit ka edhe një burim të pazakontë. Uji që rrjedhë nga shkëmbinjtë e maleve të këtij fshati nuk është vetëm një ujë i thjeshtë. Madje për të marrë një shishe nga ajo, qindra qytetarë nga mbarë Kosova, brenda ditës e vizitojnë këtë burim /Pamje mePosht

Arsyeja kryesore e kësaj është se ky burim përveçse është pikë freskuese e fshatarëve në muajt e verës, ajo ka edhe efekt shërues. Sipas pretendimeve, ata të cilët e pinë këtë ujë nuk do të kenë më probleme me lukth, dhe nuk do të preken nga sëmundjet e lëkurës.