”Na falni po nata ishte….”/ Vajzat s’i lënë rehat Ledri Vulën, Sara ua bën 8 me 2, u tregon çfarë bëjnë në dhomën e gjumit

Sara dhe Ledri janë duke shijuar periudhën më të bukur, periudhën e prindërimit. Mbrëmjen e kaluar Ledri Vula ka mbajtur një koncert ku është shoqëruar nga bashkëshortja e tij Sara.

Mesa vumë re nga videot që të dy kanë postuar në profilet e tyre nata ka qënë shumë e bukur dhe me super atmosferë.

Sara na zbulon një foto në dhomën e gjumit të tyre pas koncertit dhe e shoqëron me komentin që nata ka qënë e zj arrtë dhe nga ftyra e Ledrit dallohet shumë qartë lodhja.