Naim Abazi: oh, sa shumë po e du bre, u tranova pas saj

Naim Abazi dhe Mihrie Braha, janë njëri ndër qiftet të cilët e shprehin mjaftë shumë dashurinë ë madhe që kanë për njëri tjetrin.

Mihria është ajo e cila shumë shpesh flet për raportet mes tyre, qofshin te mira dhe ato me pengesa të cilat egzisojnë mes çdo qifti.