Ndahet nga jeta i riu nga Kërçova , Dr. Genc Selmani me një ѕhkrim shum рrekëѕ

Sa do që të përpiqem të përshkruaj personalitetin e jot Lushi kushi im i dashur që ishe vlla jo vetëm për mua, rrezatonte: bujari, fisnikri, shpirtbardhësin, humanitetin, dashurin e shumë vyrtyte tjera nuk do të mundem, ndoshta Zoti të pajisi me këto për të n’a lën neve dhimbjen kaq të madhe nga njëra anë dhe shembullin për ne nga ana tjetër ,jo vetëm e një djali ,nipi,shoku e dashamiri, por edhe një të riu shembullorë ,kusho me këto vyrtyte që kishe ti do jetosh në mesin tonë dhe jo vetëm.

Ti na krijove shumë miq e dashamirë që u gjenden në momentet mē të vështira për shëndetin tënd dhe nevojën e dëshirën tonë të përbashkët që të shëroheshe dhe të ishe këtu me ne fizikisht ,nuk ndodhi kështu sepse I Madhi Zot të deshi pranë tij!

Ne do të përpiqemi të jemi durimtar sepse kështu na thot Zoti dhe ti i dashur kusho gjithmonë na thirrnje për durim dhe gjithmon buzqeshje dhe ajo buzqeshja jote n’a pushtonte edhe neve.
Do na mungosh Lushi sa të jetë jeta!
E lus të madhin Zot tët gradoj në xhennet!, Shkruan Dr. Genc Selmani në facebook.