Ndërron jetë i riu nga Kërçova, ishte djal hasreti

Pas një sēmûndje të rēñdë ka hûmbur jetën në moshë shumë të re Sali Maksuti Kërçova. Saliu ishte jurist i diplomuar dhe rrjedh nga familja intelektuale Maksuti nga Kërçova.

Ai ishte djal i vetëm i kësaj familje dhe i pamartuar.
Lajmin për këtë hûmbje e kanë bërë të ditur familjar dhe miq të Saliut në rrjetin social facebook