Ndërroi jetë mësuesja më e dalluar në shkollën “Faik Konica”

Ka ndërrυar jetë mësuesja Valbona Mustafa-Destani.

Ky lajm ka pίkëllυar kolegët dhe gjithë arsimdashësit në komunën e Likovës.
“E marrë të drejtën të them që ndërroi jetë mësuesja-edukatorja, Valbona, e cila ishte kolegja më e dalluar në shkollën tonë. Të gjithë do të vdesim, por Valbona na e këputi shpirtin”, ka shkruar kolegu i saj Bajram Asipi.

Është një trσndίtje e papritur të dëgjonim për humbjen e mësueses, shoqes, koleges,mikes tonë të dashur, mësuese Valbona Destani, thuhet në ngushëllimin e shprehur nga kolektivi i shkollës.
“Ajo ishte një zonjë respektuese në shkollën tonë, e cila luajti një rol të madh në mësimin, edukimin dhe formësimin e shumë gjeneratave nxënësish.

Mirësia, zemëgjërësia, sinqeriteti dhe këshillat e saj do na shoqërojnë gjithëherë, do të jenë gjithmonë në mendjet tona dhe të gjithë atyre që patën rast ta njohin.

Ne shprehim ngushëllimet tona më të sinqerta për ikjen e saj kaq të hershme dhe të papritur për në botën tjetër.

Zoti e shpërbleftë me xhenet!

Kolektivi dhe drejtoria,”.