Ndërruan jetë babë e bijë nga Shkupi, Selam Asani dhe Magribe Asani Berisha

Sot në orët e paradites ka ndërruar jetë veprimtari dhe luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare Selam Hasani nga Shkupi. Ai njihet si veprimtarë i palodhur i çështjes kombëtare shqiptare në rajonin e Shkupit e Karadakut, njofton Derveni.info.