Ndodh cudia ne Tirane, burre e grua ndahen pasi burri ra në dashuri ne moshen 65 vjecare

Divorc në pleqëri, Cudia ne Tirane, u ndanë se burri ra në dashuri ne moshen 65 vjecare

Sipas statistikave të INSTAT-it, në 100 martesa, 24 përfundojnë me divorc. Mosha mesatare e të divorcuarve është 30 vjeç.Por çfarë ndodh kur një çift bashkëshortësh ndahen pasi kanë jetuar 30 vjet së bashku?

Kjo është Vera Shkëmbi 65 vjeçare e ardhur nga Korça e cila jeton në Tiranë. Pas një martesë që zgjati tre dekada dhe erdhen në jetë dy fëmijë ndodhi ajo që Verës kurrë nuk i kishte shkuar në mendje divorci.