Ndryshim drastik i motit/ Gjermanët janë në panik! Stuhia e borës ka goditur Gjermaninë

VIdeo esht publikuar nga nje qytetar gjerman i cil i cili thot se ?.

Çfarë mendoni ju? Pse ka kaq shumë fatkeqësi natyrore kohët e fundit? A është një Haarp apo është një ogur i ardhjes së dytë të Jezu Krishtit? Ndoshta shkenca e ka dhënë tashmë përgjigjen dhe kjo është ngrohja globale?