Ndryshim drastik në peshë, motra e Encës po e “çon pesh” rrjetin (Fotot)

Motra e Encës e ka shfrytëzuar shumë mirë famën e motrës së madhe duke u bërë edhe ajo një peronazh mjaft publik në rjetet sociale.

Uindi Haxhia numëron plot 93 mijë ndjekës në rrjet ku falë karakterit të saj mjaf moskokçarës i surprizon ata herë pa here.

Ndërhyrjet kirurgjikale dhe temat +18 janë ndër temat më të pëlqyera të Undit dhe ndjekësve të saj.

Por ajo që po tërheq vëmendjen së fundmi është ndryshimi padyshim drastik në peshë i 20-vjeçares.