Ndryshimi i madh që ka pësuar ndër vite bashkëshortja e Lutfi Hazirit (FOTO)

Bashkëshortja e Lutfi Hazirit, Mika ka pësuar ndryshime drastike me kalimin e viteve në pamjen e saj.

E gjithë kjo vrehet kur shohim fotografi nga e kaluara dhe tani, ku duken qartë ndryshimet e mëdha në fytyrën e saj.

Mika po ashtu në postimet e saj komentohet shumë pozitivisht nga ndjekësit, por ka nga ata që e akuzojnë për operacione plastike.

Ajo së fundi ka pozuar bashkë më familjen e saj dhe aq duket e kuruar sa që shumë vështirë mund ta dallosh nga vajzat e saj.

Mike dhe Lutfi Haziri kanë tri vajza dhe një djalë