Në xham.inë e Kosovës, një gjerm.ane pranon islamin dhe e ndërron emrin nga Luiza në Hava

Sot në xhaminë e Shipolit-Mitrovicë e pranoj Islamin një gjermane Luzia qe tash e tutje e perzgjedhi emrin Hava.

Kështu ka bërë të ditur hoxha Fatmir Latifaj përmes një njoftimi në Facebook.

“Të njejtën kohë e vendosi me një Mitrovicas të kurorëzohen sipas adeteteve tona shqiptare në xhami me Hoxhë”, ka shkruar Latifaj.

Hoxha falenderoj dhe uroj çiftin e ri bashkëshortorë që zgjodhën xhaminë e tij për kurorë dhe pranim të islamit.