Në atë rrugë u shuan 5 jetë/ Vendoset sinjalistika në ”Qafë-Muzinë”, atje ku ndodhi trägjedia

Pas ak sidentit tr agjik ku humbën jetën 5 persona në Qafë Muzinë, pranë vendit të ngjarjes, janë vendosur sinjalistika rrugore. Por sipas drejtuesve të mjeteve, aksi Gjirokastër – Sarandë është shumë i rr ez ikshëm duke shtuar se është i ngushtë dhe i amortizuar.

Ata shprehen së në këtë aks mungojnë barrierat mbrojtesë dhe sinjalistikat.

Nëse vendi ku ndodhi ak sidenti tra gjik me 5 të vd ekur në Qafë Muzinë, do të kishte barrierë mbrojtëse, bilanci i vi ktim ave mund të ishte më i vogël, duke shpëtuar jetën e 5 turistëve fatkeq që po udhëtonin me furgonin e linjës Tiranë-Sarandë