Në zemër të Kosovës, Serbët me grafite kundër shqiptarëve!

“Kosova është Serbi” dhe “v rasje shqiptarëve” janë shkrimet që janë bërë në muret në hyrje të një fabrike të kërpudhave në Graçanicë, me pronar shqiptar.

Nga kompania DAB është thënë se në këtë kompani ka edhe punëtorë të komuniteteve tjera, përfshírë edhe serbë dhe se po përballen me presíon të vazhdueshëm.

Kompania ka njoftuar se është lajmëruar Polícia dhe se në vend të n gjarjes kanë dalë njësítet polícore.

“Po përbaIIemi me presíone të tilla. Kompania është formuar nga djem të rinj dhe ka punonjës nga të gjitha komunitetit”, është thënë nga kompania DAB sh.p.k.