Nëna e la me dadon por e pa beben e saj për herë të fundit/ Gruaja ia m ori j etën vogëlushes, mamaja: S’kam më jetë tani

Kur një nënë në Brazil la fëmijën e saj 4 muajsh Emanuelle Calheiros Maciel në çerdhe, ajo nuk mund ta imagjinonte se ishte hera e fun dit që ajo do ta shihte të gj allë foshnjën e saj.

Nëna kishte punë vetëm për dy orë dhe e la beben e saj në një qendër që kujdesen për fëmijët.

Mirëpo bebja pë soi re flu ks pasi iu kthye qumështi që piu. Nëna është hi dhëruar shumë.

Burimi: SantePlusMagazine