Nëna e lindur pa krahë përdor këmbët për të ushqyer dhe veshur fëmijën e saj – dhe jo vetëm kaq!

Njihuni me nënën e lindur pa krahë që i “rregullon” thonjtë, vesh foshnjën dhe pikturon – të gjitha duke përdorur këmbët e saj.

Mjekët nuk mund të thonë pse Sarah Talbi, 38 vjeçe, lindi pa asnjë gjymtyrë të sipërme.

Por si fëmijë, ajo nuk e shihte veten ndryshe dhe mësoi të hante, të vishej dhe të lante flokët duke përdorur këmbët e saj.

Ndërsa u rrit, ajo zhvilloi më shumë aftësi si copëtimi i perimeve dhe grimi – të gjitha me gishtërinjtë e saj.

Dhe tani Sara ka një vajzë dyvjeçare, Lilia, për të cilën gatuan, vishet dhe luan me të.

Sara, nga Brukseli, Belgjikë thotë: “Unë mund të bëj gjithçka me këmbët e mia për sa kohë që nuk kam këpucë të veshura”.

Si fëmijë, Sara nuk e shihte veten se kishte ndonjë problem me gjymtyrët e saj që mungonin.

“Si një foshnjë që merr gjithçka me duart e veta dhe bën rrëmujë, unë bëra të njëjtën gjë me këmbët e mia, kështu që truri im po lidhej me këmbët e mia”.

“Ndërsa rritesha mund të haja, por luftoja për të shkruar. Ato gjëra erdhën më vonë, i mësova sepse ishte mosha e të mësuarit”.