Nëna nga Prizreni: Nuk kisha të holla për t’i dhënë vajzës, ja çka po më bën ajo!

Një nënë nga Prizreni, ka njoftuar po licinë e vendit se vajza e saj ka thyer dhe demoluar shtëpinë, kjo pasiqë nuk kishte për t’i dhënë të holla.

“Prizren 17.08.2021-20:30. Vik -‘tima femër kosovare ka njoftuar për një mosmarrëveshje në familje, ku e dyshuara femër kosovare vajza e saj i ka kërkuar të holla dhe pasi vik -‘tima nuk ka pasur që ti jap të holla e dyshuara ka filluar të thyej dhe demoloj shtëpinë.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë.