“Nëna që u bë nuse në moshën 16 vjeçare dhe nënë e 12 fëmijëve”

Gruaja që u bë nuse në moshën 16 vjeçare, dhe nënë e 12 fëmijëve

Comments:

Mirvete Bytyqi Rrahmani: Bravo moj halle sod me d’y dhoma me 1 femije 2 femije 3 thojn marum tmerr per grat e sodit po asaj nuk i thuhet qe je grue po invalid

Fjolla Gara: Edhe nese thirr dikush me ardh me nejt thojn hajde filan restoranti po shkojna , nuk tlen me shku n’shpi hiq.