Nervozohet keq Hoxha nga Maqedonia “Vota për interesa të dynjasë është haram“!

Hoxha shqiptar Qazmedin Shaqiri i cili jeton dhe vepron në Bremen të Gjermanisë, në një ligjeratë të tij të shpërndarë në rrjetet sociale ka folur rreth zgjedhjeve dhe votimeve, shkruan Nmk-post.

Ai ka kritikuar votimin për interesa personale dhe se vota e dhënë për interes është haram, sepse ajo dëmton të mirën e përgjithshme.

Ja ligjerata e Hoxhës: